Automobily, motorky, ponorka... Co nás čeká v GTA V?

Již 17. září bude do prodeje uvolněna velmi očekávaná hra GTA V. Podobně tedy jako u Mafie 2, se pojďme podívat, jaké automobily a dopravní prostředky, nás ve hře GTA V čekají. Hra se vůbec poprvé bude odehrávat v současné době a podle toho také automobily budou vypadat. Pryč jsou hranaté auta z dob GTA: San Andreas. V novém GTA nás čekají i poměrně nová, rychlá, sportovní auta, například Audi R8! Studio Rockstar Games si bohužel nekoupilo na automobilové značky práva, takže všechny automobily budou mít "krycí" název, jak tomu bylo doposud v celé sérii GTA. 
Automobil ve hře GTA V
Kromě Audi R8, která byla viděna v traileru, budou ve hře také známé americké značky jako je Ford, Chrysler, Dodge nebo Jeep. Čekají nás také luxusní auta značek jako jsou Bentley, Mercedes-Benz nebo Porsche. Auta si budou více než podobná, jediné, co bude jiné bude značka a název automobilu. Předpokládá se, že název a značka bude u hodně automobilů stejná, jako například v GTA: San Andreas nebo v GTA IV. Dočkáme se tedy i názvů jako jsou například: Emperor, Oracle, Vincent, Windsor, Tornado, Pony atd.

Na silnici, na vodě, ve vzduchu

Kromě automobilů se na souši budeme moci prohánět na rychlých sportovních motorkách, čtyřkolkách, či se jen tak projet na kole. Ve vzduchu nás budou provázet desítky různých typů letadel, vrtulníků či stíhaček. Jestli se ve hře objeví i velké dopravní letadlo jako v GTA: San Andreas zatím ještě není jisté. Na vodě si budeme moci "vypůjčit" vodní skútr, loď či dokonce jachtu. Kromě projížďky na vodní hladině, také budeme moci využít jedné novinky - potápění. Další novinkou, kromě potápění bude také to, že ve hře vůbec poprvé uvidíme funkční ponorku. V Rockstar Games slibují velice propracovaný vodní svět. Za zmínku mimo jiné také stojí, že dopravní prostředky, včetně letadel apod., si budeme moci zakoupit! Jezdit (létat) v nich tedy půjde naprosto legálně.
Ponorka a potápěč v GTA V

0 Komentářů: